• Νεκρός βρέθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τρίτης ένας Ξανθιώτης ασφαλιστής.

Όπως αναφέρει το Xanthi2.gr, πρόκειται για τον Κώστα Δαλακούρα, 55 ετών, τον οποίο βρήκε νεκρό στο γραφείο του, στην οδό Τσιμισκή και Καραολή, η κόρη του.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι πρόκειται πιθανότατα για ανθρωποκτονία και απέκλεισε τον χώρο μέχρι αυτός να εξεταστεί, όπως και το πτώμα από τον ιατροδικαστή.

asfalistisΟ νεκρός βρέθηκε γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τη σκηνή του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης ενώ λίγο πριν τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας “επαγγελματικό”, και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του θύματος και την τοπική κοινωνία. Αίσθηση άλλωστε προκαλεί το γεγονός ότι πυροβολήθηκε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο facebook, κάνοντας λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε και έναν νέο που ανοίγει.

Πηγή: Xanthi2.gr