Ένα ακόμη αδέσποτο προστέθηκε στη μακρά λίστα των θυμάτων των ασυνείδητων που “σπέρνουν” φόλες στην Κομοτηνή. Αυτή τη φορά το δηλητήριο σκότωσε έναν 13χρονο αξιαγάπητο και ήσυχο σκύλο, τον «παππού» όπως τον ήξεραν και τον αποκαλούσαν όλοι.

Το γεγονός, που σημειώθηκε στην οδό Ορφέως, έξω από το κατάστημα Goody’ s, σε ένα δηλαδή από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης, απ’ όπου διέρχονται και εκατοντάδες παιδιά, έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων, ενώ η τοπική Φιλοζωική οργάνωση ανάρτησε στο facebook το σχόλιο:

«Σήμερα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχα το βράδυ. Δεν θα σας δαγκώσει. Όχι πως θα το έκανε ποτέ. Σήμερα σκοτώσατε ένα από τα πιο αγαπητά και πιο αθώα σκυλιά στην Κομοτηνή. Τον παππού μας! Τα συγχαρητήριά μας Ανθρωπάκια. Τα καταφέρατε λοιπόν! Σήμερα θα νιώσετε ανακούφιση. Λύθηκαν όλα τα προβλήματά σας. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του ξεσηκωμού και του μίσους σας. Ηθικοί αυτουργοί μιας κατάστασης η οποία έχει χάσει τον έλεγχο. Τον δηλητηρίασαν στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία, μπροστά στα μάτια παιδιών που έκλαιγαν σπαρακτικά. Αλλά ποιός τον χέζει τέτοιο πόνο. Ποιόν νοιάζει για τα 15 λεπτά που αυτό το πλάσμα υπέφερε. Εσείς τον σκοτώσατε! Εσείς βάλατε τον οβολό σας στη σημερινή φρίκη! Εσείς που σχολιάζετε σε κάθε ευκαιρία θάνατος στα βρωμόσκυλα, θα πάρουν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους για να ξεπαστρευτούν όλα, φόλες σε όλα τα σκυλιά. Σε αυτούς αναφερόμαστε, που εκμεταλλεύονται και αρπάζουν σαν κοράκια κάθε ευκαιρία για να περάσουν δολίως τα θέλω και τα συμφέροντά τους! Αυτά είναι τα δικά σας έργα! Τα συγχαρητήριά μας. Νιώσατε υπερήφανοι κύριοι; Ένα δάγκωμα λιγότερο έτσι δεν είναι; Το καλύτερο σκυλί της πόλης, δεν έφταιξε σε κανέναν. 13 χρόνια ζούσε ανάμεσά μας. Σήμερα κάποιος έχασε τον καλύτερο του φίλο. Και σ’ αυτόν τον κάποιον, ορκίζομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μπει ο κάθε κατεργάρης στη θέση του. Κρίμα το μωρό, κρίμα… Καληνύχτα παππού μου… Το κρεβατάκι σου έμεινε άδειο… Τώρα θα κοιμάσαι ήσυχος, αυτός ο κόσμος δεν ήταν για σένα…».