Δε θα έχουν συνέχεια οι καλές καιρικές συνθήκες, που επικράτησαν στην περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες, καθώς από το μεσημέρι της Τρίτης αναμένονται καταιγίδες και ίσως έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με τα «Καιρικά Νέα Θράκης», η αυριανή ημέρα θα ξεκινήσει με καλό καιρό, όμως από το μεσημέρι θα έχουμε ανάπτυξη κάποιων καταιγίδων στην ορεινή ζώνη, βόρεια του νομού Ροδόπης αλλά κυρίως της Ξάνθης. Τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες αναμένεται ένταση των φαινομένων, με τις καταιγίδες να επηρεάζουν τα πεδινά και ίσως και τις παραθαλάσσιες περιοχές. Μάλιστα, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα και να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Τα «Καιρικά Νέα Θράκης» προειδοποιούν τους ψαράδες της περιοχής μας, που ενδέχεται να «ανοιχτούν» στο Θρακικό Πέλαγος τις βραδινές ώρες της Τρίτης και τα ξημερώματα της Τετάρτης, ότι φαίνεται ενίσχυση των βορειοανατολικών ανέμων.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τα «Καιρικά Νέα Θράκης», η Τετάρτη θα είναι μια ευχάριστη ημέρα, με διαύγεια και καλή ορατότητα, λόγω των ΒΑ ανέμων, ενώ το ερχόμενο σαββατοκύριακο διαφαίνεται αρκετά ζεστό.