Ο μικρός συμπολίτης μας Χρήστος-Γεώργιος, μας χρειάζεται όλους!

%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b8%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%83Στις 26/10/2016, ημέρα Τετάρτη, θα γίνει στην Κομοτηνή ραδιομαραθώνιος ανθρωπιάς για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 6χρονου Χρήστου-Γεωργίου που πρόκειται να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

Ο ραδιομαραθώνιος, τον οποίο διοργανώνουν οι δημοσιογράφοι της Κομοτηνής, θα “βγει” στον αέρα από το στούντιο της ΕΡΑ Κομοτηνής και θα μεταδοθεί ταυτοχρόνως από όλους τους ραδιοφωνικούς της πόλης, από τις 09:00 ως τις 14:00, με σκοπό να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που χρειάζεται ο μικρός συμπολίτης μας για να του χορηγηθεί συγκεκριμένη και πολυδάπανη φαρμακευτική αγωγή.

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, από τις 09:00 ως τις 14:00, συμμετέχουμε στο κοινό πρόγραμμα όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Ροδόπης για τον εξάχρονο συμπολίτη μας Χρήστο – Γεώργιο Θεοδωρίδη που χρειάζεται τη στήριξή μας στην πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του.

Ο αριθμός λογαριασμού για να καταθέσει όποιος επιθυμεί τη δική του οικονομική βοήθεια, είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 5353-060327-546, IBAN GR 9101723530005353060327546

Ακούστε το ραδιοφωνικό κάλεσμα της ενέργειας.

Ένα ταξίδι ΣΩΤΗΡΙΑΣ για τον Χρήστο-Γεώργιο

radiomarathoniosΣτην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας θα μεταβεί τον Νοέμβριο ο εξάχρονος Χρήστος-Γεώργιος Θεοδωρίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μόνη ελπίδα του αποτελεί η εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή στην οποία πρέπει να υποβληθεί στη Ρωσία, εάν έχει όμως τα χρήματα. Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, πατέρας του μικρού αγοριού, απευθύνει έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτείται για το ταξίδι σωτηρίας του μικρού παιδιού.

Μετά από αξιολόγηση από τη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, προκύπτει ότι το παιδί έχει επιληπτική εγκεφαλοπάθεια, ψυχοκινητική καθυστέρηση, σπαστική τετραπάρεση, βαριά νοητική υστέρηση, κινητική αναπηρία των κάτω άκρων. Ο γιατρός σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη είναι εξειδικευμένος νευροχειρουργός σε μεγάλο ιατρικό κέντρο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία. Ήρθε σε επαφή μαζί του με τη βοήθεια φίλου του ομογενή, και έχει την ελπίδα το παιδί του να θεραπευτεί.