– Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη του «χρυσού ζεύγους» – Αρνείται να ανοίξει τους λογαριασμούς του ο βαλιτσοφόρος κουμπάρος.

– Όλο το νταβατζήδικο που έβγαλε εκατομμύρια επί Παπαντωνίου, τον καλύπτει και δεν βγάζει άχνα για τις αποκαλύψεις.

– Μέσω offshore στα Κέιμαν, έκρυψε τα εκατομμύρια που είχε βγάλει με βαλίτσα μέσω του κουμπάρου του, Κανδαλέπα.

– Η συμμορία Σαμαρά – Βενιζέλου επιχείρησε να φυγαδεύσει τον Γιάννο βγάζοντας άκυρη την έρευνα του ΣΔΟΕ για «τυπικούς λόγους», όμως η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της και δέχθηκε κανονικά το πόρισμα-φωτιά!

Της Αθανασίας Αγγελοπούλου από την RealNews

Σύμβαση με offshore εταιρεία που είχε έδρα τον φορολογικό παράδεισο των νησιών Κέιμαν, είχε υπογράψει η Σταυρούλα Κουράκου για την αξιοποίηση των 1,3 εκατ. ευρώ που αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ.

Η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, αφού έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό, προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία HSBC ltd, θυγατρική της ομώνυμης τράπεζας, για τη δημιουργία του trust που ανέλαβε τη διαχείριση του ποσού.

Η σύμβαση, που αποκαλύπτει η Realnews, καταρτίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2008, με συμβαλλόμενους τη Στ. Κουράκου και την «HSBC International Trustee Limited of Strathvale House 2hd floor, North Church Street, George Town, Grand Cayman, Cayman Islands».

Το trust ονομάστηκε «Sar», και το αρχικό του κεφάλαιο ήταν μόλις 10 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ορίστηκε να είναι ανακλητό, που σημαίνει ότι ο ιδρυτής – εν προκειμένω η Στ. Κουράκου – μπορούσε να πάρει πίσω τα χρήματα του καταπιστεύματος όποτε το επιθυμούσε.

πηγή: olympia.gr