Σε τροχιά πρυτανικών εκλογών μπαίνει το Δημοκρίτειο! (Video)

Στα μέσα Μαΐου οι κάλπες - Θα δηλώσει «παρών» ο Σταύρος Τουλουπίδης;
IMG_20180321_122957

Ο προσεχής Μάιος θα είναι μήνας – ορόσημο για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Και τούτο, διότι η πανεπιστημιακή κοινότητα, βάζοντας τελεία σε μια περίοδο που «πλήγωσε» το κύρος του Ιδρύματος, θα κληθεί να επιλέξει τα πρόσωπα της καινούργιας διοίκησης, τα οποία θα διαχειριστούν τις άμεσες και τις απώτερες – σε ορίζοντα 4ετίας – αναπτυξιακές προκλήσεις.

Την εκκίνηση της διαδικασίας για τις πρυτανικές εκλογές έκανε γνωστή, με δήλωσή του στο Inkomotini.news, ο Πρυτανεύων του Δ.Π.Θ., κ. Σταύρος Τουλουπίδης. Όπως αποκάλυψε, η σχετική προκήρυξη θα εκδοθεί στις 17 Απριλίου, ενώ η διενέργεια των εκλογών τοποθετείται χρονικά γύρω στις 15 με 20 Μαΐου.

Ο κ. Τουλουπίδης υπογράμμισε ότι με την διαδικασία αυτή είναι συνεπής στην αρχική του εξαγγελία «ότι δεν πρόκειται να αιφνιδιάσω κανέναν και ότι όλα θα γίνουν με ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες», ενώ εξέφρασε την προσωπική του πεποίθηση ότι «πρέπει να συσπειρωθεί όλος ο ακαδημαϊκός κόσμος, αν είναι δυνατόν, γύρω από ένα ψηφοδέλτιο, κοινής αποδοχής».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ο ίδιος τον πρυτανικό θώκο, μας απάντησε αρνητικά, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Δείτε τη δήλωση του κ. Τουλουπίδη για την εκκίνηση της διαδικασίας των πρυτανικών εκλογών στο Δ.Π.Θ.:

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood