ΣΕΜΣε ενημερωτική συνάντηση της Super League στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τις παραμέτρους διοργάνωσης και διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της, συμμετείχαν στελέχη της ΠΑΕ  Πανθρακικός.

Το σεμινάριο περιλάμβανε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Super League – από το πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ μέχρι τα πρωταθλήματα υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15 – και αποτέλεσε συνέχεια αντίστοιχης ημερίδας η οποία πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Αθήνα.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο γενικός διευθυντής της Super League Μιχάλης Αναγνώστου, επισήμανε τη σημασία της ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα στα στελέχη των ΠΑΕ καθώς και τον ρόλο της Super League ως θεσμικού φορέα που στέκεται δίπλα στις ομάδες, και τόνισε:

«Στόχος μας είναι η εξεύρεση λύσεων στα ζητήματα που προκύπτουν, μέσα από τη συνεργασία με τις ομάδες. Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, το ποδόσφαιρο παραμένει το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα μας, και σκοπός μας είναι να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατόν σε οργανωτικά ζητήματα, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τα στελέχη των ΠΑΕ-μελών της Super League».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας συζητήθηκαν αγωνιστικά και οργανωτικά ζητήματα, και έγινε αναλυτική ενημέρωση για θέματα ασφαλείας, μάρκετινγκ και υπηρεσιών ΜΜΕ.