Αύριο Σάββατο 23 και μεθαύριο Κυριακή 24 Μαΐου, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre, με την ευγενική υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και θεάματα με ελεύθερη είσοδο, για τη διάδοση του αργεντίνικου τάνγκο.

Προσκεκλημένοι φέτος θα είναι καταρχάς οι πρώτοι δάσκαλοι και φίλοι του συλλόγου, Λουκάς Μπαλόκας και Γεωργία Προίσκου, που αποτελούν ένα από τα πρώτα ζευγάρια της ελληνικής σκηνής που συνέβαλλαν και συνεχίζουν να εργάζονται για τη μετάδοση του αργεντίνικου tango σε δεκάδες πόλεις ανά την Ελλάδα μέσω σεμιναρίων και shows. Συμμετέχουν, δε, εδώ και μια δεκαετία, στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του εξωτερικού, και διοργανώνουν παραστάσεις και βραδιές tango (milongas). Θα βρεθούν λοιπόν για άλλη μια φορά στην Κομοτηνή, για να «μαγέψουν» με τον χορό τους. Επίσης, θα εμφανιστεί το μουσικό σύνολο Otra Vez, ο εμπνευστής του οποίου Γιώργος Σγούρος, όπως και η τραγουδίστρια Μαρία Κηπουρού, είναι και μέλη του συλλόγου Alma Libre. Το παρών θα δώσουν ακόμη χορευτές από συλλόγους γειτονικών πόλεων και χωρών!

«Ελάτε κι εσείς να ζήσετε τη μαγεία και τη φινέτσα του αργεντίνικου τάνγκο», είναι το κάλεσμα που μας απευθύνει ο Alma Libre!

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις:

Σάββατο 23 Μαΐου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Milonga Alma Libre and show by Loukas Mpalokas & Georgia Priskou

22:30 Προσέλευση και έναρξη μιλόγκας.

23:45 – 24:00 Show από Λουκά Μπαλόκα και Γεωργία Προίσκου.

24:00 – 04:00 Tango, tango, tango…

Στις μουσικές επιλογές ο Γιάννης Δάφνης από την ομάδα τάνγκο της Ξάνθης και την εξαιρετική ραδιοφωνική εκπομπή tangomagia!!!

Είσοδος ελεύθερη.

Κυριακή 24 Μαΐου, Café Bar ΟΧΤΩ

Live Orchestra Tango Otra Vez and closing milonga

21:00 – 22:30 Live Milonga με τους Otra Vez

22:30 – 24:00 Closing Milonga

Είσοδος ελεύθερη