Σε οικογενειακό κλίμα για δωδέκατη κατά σειρά χρονιά πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου παλαιμάχων της ΑΕΚομοτηνής που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Χρήστος Παπανικολάου, Χριστόδουλος Σιαψαλάκης και Κυριάκος Ματζίρης. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, και χορός μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό, με αποτέλεσμα όλοι οι παρευρισκόμενοι να μείνουν άκρως ικανοποιημένοι για άλλη μια χρονιά από την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περίπου 130 άτομα, μέλη και φίλοι της ομάδας, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού του Δήμου Κομοτηνής, Μανώλης Ταπατζάς, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη, ο εκπρόσωπος της επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, Νίκος Μανάκας, ο γραμματέας της ΕΠΣ Θράκης Ιωάννης Κοτζαμάνης, καθώς και εκπρόσωποι της ομάδας των παλαιμάχων του Ουζούνκοπρου της Τουρκίας με επικεφαλής τον πρόεδρό τους Χ. Βελή ο οποίος προσέφερε αναμνηστικά της περιοχής του.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό, όπως και αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία του. Επίσης, τα καταστήματα της Κομοτηνής για τα δώρα που προσέφεραν στη λαχειοφόρο αγορά.