Στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης «Γεώργιος Παυλίδης», πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης ενόψει του νέου έτους ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως “μόνο με συνεννόηση και αλληλεγγύη θα μπορέσουν να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι για το καλό και την ευημερία του τόπου μας”.

Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν να εργάζονται με αντίστοιχο ζήλο και διάθεση, και με πνεύμα ενότητας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Γενικοί Διευθυντές, οι Διευθυντές Υπηρεσιών, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Οντέρ Μουμίν, και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, και το «φλουρί» κέρδισε η Προϊσταμένη του Τμήματος Προϋπολογισμού κ. Μαρία Νικολαΐδου.