– Θα περιοδεύσει ακόμη σε Ξάνθη και Καβάλα.

Ο Υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, κ. Τέρενς Κουίκ, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις των Ελευθερίων Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης 2015.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 13/5

  • θα παραστεί στην κεντρική ομιλία των Ελευθερίων Κομοτηνής, που θα πραγματοποιήσει στις 21:15, στο Ίδρυμα Παπανικολάου, με θέμα «Ελευθερίες – Ασφάλεια – Δικαιοσύνη: Το τρίπτυχο της Δημοκρατίας», ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Καθηγητής Εγκληματολογίας, πρώην Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Επίτιμος Δημότης Κομοτηνής, κ. Γιάννης Πανούσης.

Πέμπτη 14/5:

  • θα παρακαθήσει σε επίσημο γεύμα που θα παραθέσει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης προς τιμήν της κυβερνητικής εκπροσώπησης στα Ελευθέρια Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.
  • θα παρακολουθήσει νυχτερινή διακλαδική στρατιωτική άσκηση που θα πραγματοποιηθεί στον Έβρο.

Παρασκευή 15/5

  • θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, και εν συνεχεία, και μέχρι και την Κυριακή, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη και Καβάλα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους παραγωγικών και αυτοδιοικητικών φορέων.