Στη λέσχη του, και παρουσία όλων σχεδόν των μελών του, έκοψε τη Βασιλόπιτά του ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚομοτηνής.

15991436 10210112065029621 1831386540 o 1Αναδράμοντας στη χρονιά που πέρασε, ο Πρόεδρος Γιάννης Μηλιατζόπουλος, αναφέρθηκε στις πάμπολλες δραστηριότητες του συλλόγου εντός και εκτός συνόρων, ενώ υπενθύμισε και την επικείμενη διοργάνωση του ετήσιου χορού που παραδοσιακά γίνεται κάθε χρόνο την Τσικνοπέμπτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν δύο πρόσωπα που διετέλεσαν στο παρελθόν Πρόεδροι της ΑΕΚομοτηνής, για την προσφορά τους στο σύλλογο και την εν γένει προσφορά τους στον αθλητισμό του νομού Ροδόπης. Συγκεκριμένα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους συγκινημένους Κώστα Λιούρτα και Σπύρο Πυργίδη.

Ο 84χρονος επίτιμος Πρόεδρος Δημήτρης Καραμάνος, συγκινημένος επίσης, επισήμανε το οικογενειακό κλίμα, την ομόνοια και τη σύμπνοια που χαρακτηρίζουν επί σειρά ετών την ομάδα, γεγονός που αποτελεί και το μυστικό της επιτυχίας του να παραμένει ο σύλλογος όρθιος, ειδικά στις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης χωρίς τη στήριξη κανενός, πλην των μελών του. Ακόμη ευχήθηκε σε όλους να ζήσουν και αυτοί τις ιδιαίτερες στιγμές που αυτός έχει ζήσει και συνεχίζει να ζει μέχρι και σήμερα.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους παλιές δόξες και πρόεδροι – παράγοντες της ΑΕΚομοτηνής, όπως οι Κώστας Μαρσίδης, Διαμαντής Κοντόπουλος, Χρήστος Συμεωνίδης, Γιάννης Κετιπίδης, Βασίλης Ψημενίδης.

Ο τυχερός της βραδιάς κέρδισε μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ από το κατάστημα αθλητικών ειδών του Κλεάνθη Ψημενίδη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με παράθεση δείπνου εκ μέρους της Διοίκησης η οποία και ευχαρίστησε θερμά “όλους τους φίλους που πρόσφεραν τα ποτά”.