ΣΙΔΗΡΑΣ ΑΛΕΞΠΟΛΗ 1 1

Ο Κομοτηναίος θεολόγος, εκκλησιαστικός ιστορικός και νομικός, ανέπτυξε το θέμα “Θεολογική και Ιστορική Ιχνηλασία στα πρόσωπα και τα γεγονότα του Αγίου Δωδεκαημέρου μέσα από την Ορθόδοξη Εικονογραφία”.

Με επιτυχία και σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Καππαδοκών Νομού Έβρου “Οι Τρεις Ιεράρχες”, στην έδρα της Καππαδοκικής Εστίας Αλεξανδρούπολης, με κεντρικό ομιλητή τον Θεολόγο, Εκκλησιαστικό Ιστορικό και Νομικό, κ. Ιωάννη Ελ. Σιδηρά, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Θεολογική και Ιστορική Ιχνηλασία στα πρόσωπα και τα γεγονότα του Αγίου Δωδεκαημέρου μέσα από την Ορθόδοξη Εικονογραφία”.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο ιστορικός “Καλλιτεχνικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης” απέδωσε με μοναδικό τρόπο παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα και ευρωπαϊκά κάλαντα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος κ. Φάνης Ισαακίδης, το διοικητικό συμβούλιο και μέλη του Συλλόγου Καππαδοκών Νομού Έβρου, ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, Αρχιμανδρίτης κ. Θεόκλητος, κληρικοί από την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή,  εκ μέρους του Δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως Ευάγγελου Λαμπάκη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Γκοτσίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Καππαδοκικής καταγωγής Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης, και πλήθος κόσμου.