Σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά παλαιμάχων, αυτή τη φορά στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας, έλαβαν μέρος οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚομοτηνής (13-15/10).

Μάλιστα, αν και τη σχετική πρόσκληση συμμετοχής την έλαβαν μόλις δύο μέρες πριν τη διοργάνωση, εντούτοις κατάφεραν να συγκεντρωθούν έντεκα «μάχιμοι» και να οργανώσουν αποστολή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως παρά τις αντιξοότητες, το κιτρινόμαυρο σωματείο παραμένει σταθερή αξία στον χώρο των παλαιμάχων εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία με συνέπεια και σοβαρότητα.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος ακόμη, η οικοδέσποινα ομάδα Βερόη, η ομάδα του Λουλέμπουργκας από την Τουρκία,  η Νις από τη Σερβία, οι παλαίμαχοι της Λευκίμης Κέρκυρας, καθώς και παλαίμαχοι από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Αποτελέσματα

Α΄ γκρουπ (σε γήπεδο με φυσικό χόρτο)

Βερόη-Λουλέμπουργκας 2-1

Λουλέμπουργκας-Λευκίμη Κέρκυρας 5-1

Λευκίμη Κέρκυρας-Βερόη 2-5

Β΄ γκρουπ (σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα)

ΑΕΚομοτηνής-Παλαίμαχοι Βοσνίας-Ερζεγοβίνης 0-1

Παλαίμαχοι Βοσνίας-Ερζεγοβίνης-Νις Σερβίας 2-1

Νις Σερβίας-ΑΕΚομοτηνής 1-1

Στον μικρό τελικό, Λουλέμπουργκας και Νις κόλλησαν στο 0-0, και στη διαδικασία των πέναλτι οι Τούρκοι επικράτησαν με 3-1.

Στον μεγάλο τελικό, οι οικοδεσπότες της Βερόης και οι παλαίμαχοι από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη τελείωσαν το 90λεπτο επίσης με λευκή ισοπαλία, και στη διαδικασία των πέναλτι η τοπική ομάδα επικράτησε με 3-1.

Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με όλες τις αποστολές να επαινούν τους διοργανωτές και τη φιλοξενία τους, και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Μάιο στη Νις της Σερβίας, και στη συνέχεια στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.