Συνελήφθη στον νομό Δράμας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου και του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 46χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και απόπειρα απάτης.

Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία άγνωστη γυναίκα, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στα Λευκόγεια Δράμας επιχειρούσε να εξαπατήσει ηλικιωμένα άτομα.

Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τη δράστιδα, η οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα είχε εξαπατήσει μία ηλικιωμένη και αποπειράθηκε να εξαπατήσει ακόμη μία.

Συγκεκριμένα, η 46χρονη μετέβη στην οικία 92χρονης ημεδαπής, όπου με το πρόσχημα προσφοράς … τάματος, κατάφερε να αποσπάσει από αυτήν δύο χρυσά κοσμήματα, δίνοντας της έναν μικρό σταυρό, ενώ με την ίδια μεθοδολογία αποπειράθηκε να εξαπατήσει ακόμη μία 73χρονη ημεδαπή, χωρίς να τα καταφέρει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε η δράστιδα, καθώς και στην κατοχή της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε θρησκευτικές εικόνες, τρεις σταυροί, και τα κοσμήματα που απέσπασε από την 92χρονη, τα οποία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά της.

Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νευροκοπίου.