Σειρά επαφών Κυριαζίδη με ενστόλους στη Ροδόπη

Ο κ. Κυριαζίδης μετέφερε μήνυμα του Προέδρου της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, για την εκτίμηση και τον σεβασμό που προσωπικά τρέφει στον θεσμικό ρόλο και την αποστολή των Σωμάτων Ασφαλείας και των λειτουργών τους.
%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%b4%ce%b7-1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Βουλευτής Δράμας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ενώ ακόμη συναντήθηκε με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και την Ένωση Πυροσβεστών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κατά τις επαφές του, συζήτησε με τους ενστόλους τόσο για τα υπηρεσιακά και οργανωτικά ζητήματα που απασχολούν τις αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες στη Ροδόπης και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όσο και για τα προβλήματα του υπηρετούντος προσωπικού, αναζητώντας λύσεις και προτάσεις για την άμεση διευθέτησή τους.

Ο κ. Κυριαζίδης  μετέφερε το μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την εκτίμηση και τον σεβασμό που προσωπικά τρέφει στον θεσμικό ρόλο και την αποστολή των Σωμάτων Ασφαλείας και των λειτουργών τους, αλλά και για «την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τη Νέα Δημοκρατία το κοινωνικό αγαθό της ασφάλειας του πολίτη, που πρέπει να αποτελεί κοινό στόχο και σκοπό όλων».

Οι επαφές του κ. Κυριαζίδη, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ, κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη, ολοκληρώθηκε με συνάντηση με τον νέο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο και «διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και θέσεων σε ό,τι αφορά την κοινή προσπάθεια για αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, περισσότερη ασφάλεια στον πολίτη, και ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood