Οξύτατη ανακοίνωση κατά του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θεσσαλονίκης, κ. Γεωργίου Πουρσανίδη, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θράκης, καταγγέλλοντας “καλοστημένη συμφωνία-υποταγή στις προσταγές της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θράκης, καταγγέλλει την απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θεσσαλονίκης, να επιτρέψει σε διαιτητή του Συνδέσμου του να διευθύνει αγώνες στην Ορεστιάδα, εν αγνοία του Σ.Δ.Κ. Θράκης και της Ο.Δ.Κ.Ε.

Οι διαιτητές της Θράκης δίνουν έναν άνισο, πολύπονο, αλλά δίκαιο αγώνα για την αξιοπρέπειά τους, και εσείς με την καλοστημένη συμφωνία-υποταγή σας στις προσταγές της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ και την απόφασή σας, ανακατευτήκατε σε ξένα χωράφια.

Πέρα από τα νομικά κατάστιχα υπάρχουν και κανόνες ηθικής, συνεργασίας και αλληλεγγύης, μεταξύ Συνδέσμων και συναδέλφων διαιτητών, που μάλλον αγνοείτε ή εσκεμμένα παραλείπετε προς ίδιον όφελος.

Εμείς, λοιπόν, οι διαιτητές της Θράκης, που έχουμε να σφυρίξουμε τρεις μήνες, σας λέμε ότι τον άντρα και τον συνάδελφο δεν τον κάνουν το Προεδριλίκι και  το διεθνιλίκι. Τον κάνουν ο λόγος, η μπέσα και η ψυχή…».