ΒΡΟΧΗΣύμφωνα με την ΕΜΥ, σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή 7/11, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που αρχικά θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα και μέχρι αργά τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Συγκεκριμένα:

1. Σήμερα Παρασκευή 7/11 από τις απογευματινές ώρες, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στη δυτική ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), στην Εύβοια, στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

2. Αύριο Σάββατο 8/11, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, πρώτα στα δυτικά, και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές.

3. Την Κυριακή 9/11 οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.