ΓΙΟΥΜε πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, στην ανακοίνωση του οποίου τονίζεται:

«Η εργατική τάξη και ο λαός της πρώην Γιουγκοσλαβίας, εκτός από τη φτώχεια και την ανεργία που βιώνουν από την πολιτική της Ε.Ε., των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους, δέχθηκαν πλήγμα από τις πρόσφατες πλημμύρες με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεκροί και δεκάδες χιλιάδες άστεγοι.

Πριν 15 χρόνια, το ΠΑΜΕ οργάνωσε εκατοντάδες μαζικές και μαχητικές κινητοποίησες σε όλες τις πόλεις της χώρας ενάντια στους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Στελέχη του ΠΑΜΕ συμμετείχαν ως ανθρώπινες ασπίδες στις γέφυρες και στα κτίρια που ήταν στόχοι των βομβαρδιστικών των ΗΠΑ και των Ευρωενωσιακών συμμάχων τους. Στη Θεσσαλονίκη, προσπάθησε να παρεμποδίσει τον στρατό των ΗΠΑ να εισβάλει στη γειτονική μας χώρα.

Σήμερα το ΠΑΜΕ παίρνει και πάλι την πρωτοβουλία εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του, και οργανώνει διεθνιστική βοήθεια για τους λαούς των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας (Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Σερβίας, Κροατίας).

Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Κομοτηνής συμμετέχει στην πανελλαδική αυτή προσπάθεια και συγκεντρώνει βασικά είδη πρώτης ανάγκης και είδη υγιεινής, όπως:

– Λευκά είδη (σεντόνια, κουβέρτες).

– Κάλτσες για όλες τις ηλικίες.

– Εσώρουχα για όλες τις ηλικίες.

– Πάνες για μωρά και ενήλικες.

– Είδη υγιεινής (σαπούνια, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες).

– Αντισηπτικά σαπούνια.

– Γάλα σε σκόνη για μωρά και εβαπορέ».

Τα παραπάνω θα συγκεντρωθούν σήμερα Παρασκευή 13/6 στο εργατικό κέντρο Κομοτηνής κατά τις ώρες 11:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00.

Τηλ. επικοινωνίας: 6986840090.