ΘΡ 3

Η συμπλήρωση ενός έτους από την επαναλειτουργία του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», συνέπεσε με την πανηγυρική επικράτηση των αθλητών του στον 7ο Πανελλήνιο ποδηλατικό αγώνα δρόμου Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα, σαρωτική ήταν η επικράτηση του συλλόγου σε όλες τις κατηγορίες, με δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια, αλλά και πολύ καλές θέσεις.

Ειδικότερα:

– Κανελλόπουλος Σταύρος, χρυσό στην γενική open και στην κατηγορία 30+.

– Γαραγάνη Βασιλική, χρυσό στην κατηγορία γυναικών.

– Δημητρακόπουλος Δημήτρης, αργυρό στην γενική open και στην κατηγορία 30+.

– Eksi Gagri, αργυρό στην κατηγορία 18+.

– Σκαπαριώτης Αθανάσιος, 5ος στην κατηγορία 40+.

– Κυριαζής Γεώργιος, 6ος στην κατηγορία 18+.

ΘΡΑΚ 2

Επίσης καλά πλασαρίσματα, είχαν οι Ζευτερίδης Α., Ξαγοράρης Γ., Κατίου Α., Λιανουρίδης Δ., Μπακάλμπασης Χ., Μπερερτζίκης Δ., Πετρόπουλος Γ., Παλλές Φ. και Φραντζής Α.

Ταυτόχρονα, με τη φανέλα του Θράκα Ιππέα, έκαναν την παρθενική τους αγωνιστική εμφάνιση, οι Λουλουδόπουλος Γ., Κάλτσος Μ. και Στοϊκίδης Ι.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος ευχαριστεί τους Ιμπραχήμ Σ., Λύτη Ι. και Γκογκότση Α., που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βοήθησαν στην τεχνική υποστήριξη και υδροδοσία των αθλητών με μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο συνοδείας, καθώς και όλους τους συνοδούς των αθλητών.

ΘΡΑΚ 1

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 253 ποδηλάτες από όλη τη βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Η διαδρομή ήταν μήκους 101,5 χλμ, και αποτελούσε διασυλλογικό αγώνα.

«Μετά από έναν χρόνο δημιουργίας και συνεχούς ανάπτυξης του συλλόγου, που έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού μας τόσο σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας όσο και σε επίπεδο οργανωτικού και αγωνιστικού ανταγωνισμού, δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερη δουλειά, δίνοντας το μεγαλύτερο βάρος στην ανάπτυξη ακαδημιών μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κυριάκος Γκογκότσης.

ΘΡΑΚ 3

ΘΡ 4