Κατέκτησαν 31 χρυσά, 26 αργυρά και 39 χάλκινα!

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83-budo-296 μετάλλια κατέκτησαν οι 96 αθλήτριες και οι αθλητές Ζίου-Ζίτσου του Α.Σ. ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY Κομοτηνής, στους αγώνες του Κυπέλλου Κομοτηνής 2016, που διεξήχθησαν στο πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με τη συμμετοχή 337 αθλητριών και αθλητών όλων των κατηγοριών, από 19 συλλόγους.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα συστήματα: Fighiting system, Duo system, Ne-Waza sytem.

Η ομάδα Ζίου-Ζίτσου του Α.Σ. ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY, με προπονητές τους Αλέξανδρο Παρασίδη, Γιώτη Λυγκόζη και Θεοδόση Χατζηβλασίου, κατέκτησε για πέμπτη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση, με 31 χρυσά, 26 αργυρά και 39 χάλκινα μετάλλια!

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83-budo-3Στο πλαίσιο των αγώνων πραγματοποιήθηκε και σεμινάριο και εξετάσεις μαύρων ζωνών, όπου πέτυχαν οι αθλήτριες και αθλητές του Α.Σ. ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY:

Μαριόλα Ευα: Mαύρη ζώνη, ένα dan.

Ρεντετζής Γιάννης: Mαύρη ζώνη, ένα dan.

Χατζηδαυιτίδης Παναγιώτης: Mαύρη ζώνη, ένα dan.

Ασπρογιαννίδης Γιώργος: Mαύρη ζώνη, ένα dan.

Αφρικιάν Άρης: Mαύρη ζώνη, junior.

Γαζαριάν Χάμλετ: Mαύρη ζώνη, junior.

Δεληγκιόζη Σταυρούλα: Mαύρη ζώνη, junior.

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83-budo-1Μάλιστα, η Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου- Ζίτσου συγχαίρει τον Α.Σ. ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για την ΑΡΙΣΤΗ διοργάνωση των αγώνων, τις αθλήτριες και τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, καθώς και τους διαιτητές και τους προπονητές για την άψογη παρουσία τους.

Οι εγγραφές στον Α.Σ. ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ συνεχίζονται ΔΩΡΕΑΝ! Με τμήματα Ju-jitsu, Brazilian Jiu jitsu, Judo, Aikido, Iaido, MMA, γυναικεία αυτοάμυνα, Womens Budo Training. «Σας καλούμε να έρθετε στον καινούριο μας χώρο και να συζητήσουμε για την εκπαίδευση των παιδιών σας, στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας ΔΙΑΣ- Budo Academy Komotini A.Parasidis, στην οδό Φιλίππου 11, πίσω από το ΤΕΒΕ», αναφέρει στο κάλεσμά του ο κ. Αλέξανδρος Παρασίδης.