Όχι μόνο συνελήφθη για τη διάρρηξη, αλλά διαπιστώθηκε και ότι διωκόταν με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών

Διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλου. Αυτά περιλάμβανε το Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που είχε εκδοθεί σε βάρος ενός 35χρονου άνδρα από τη Ροδόπη, ο οποίος τις πρωινές ώρες της Παρασκευής θέλησε να… εμπλουτίσει το ήδη πλούσιο βιογραφικό του.

Ο 35χρονος διέρρηξε επιχείρηση στις Σάπες, προκαλώντας της μάλιστα φθορές, και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μεταξύ άλλων 2 φωτοβολταϊκά πάνελ, μία μπαταρία φακού και 2 βαλίτσες με κλειδιά – εργαλεία.

Μετά από καταγγελία, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών προέβησαν σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τον 35χρονο σε χωριό της Ροδόπης, να τον συλλάβουν και παράλληλα να διαπιστώσουν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί το ανωτέρω Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Στο πλαίσιο των ερευνών και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα όσα είχε αφαιρέσει από την επιχείρηση, τα οποία αποδόθηκαν σε υπάλληλό της. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.