Την Τετάρτη ξεκινάει το πρόγραμμα – 15 εκπαιδευτικοί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους

Την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει η Ενισχυτική Διδασκαλία στα Γυμνάσια. Για τον σκοπό αυτό έχουν οριστεί 440 Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Να σημειωθεί ο αριθμός είναι αυξημένος σε σχέση με πέρσι, όταν λειτούργησαν 421 ΣΚΑΕ.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Ενισχυτική Διδασκαλία θα ολοκληρωθεί με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων, δηλαδή την 31η Μαΐου 2018.

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αναρτήσουν στην ιστοσελίδα τους τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, έως τις 2 το μεσημέρι, τους πίνακες κατάταξης με τα ονόματα όλων των υποψήφιων εκπαιδευτικών που θα διδάξουν στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας και πίνακα όπου θα αποτυπώνεται η κατανομή ειδικοτήτων – ωρών ανά ΣΚΑΕ.

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι, αφού ενημερωθούν για την σειρά κατάταξής τους από τον αναρτημένο πίνακα οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, με σκοπό να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε ΣΚΑΕ ή ομάδα ΣΚΑΕ.

Στον Νομό Ροδόπης θα λειτουργήσουν 7 Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης και τις υπηρεσίες τους θα προσφέρουν συνολικά 15 εκπαιδευτικοί:

ΣΚΑΕ

ΠΕ02.00

ΠΕ03.00

ΠΕ04.01/

ΠΕ12.10

ΠΕ04.02/

ΠΕ12.08

ΠΕ06

ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΠ/ΤΙΚΩΝ

2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

 

6

 

4

 

2

 

1

 

2

 

15

Μειονοτικό Γυμνάσιο Κομοτηνής

Μ/ΚΟ Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής

Εσπερινό Γυμνάσιο Κομοτηνής

Γυμνάσιο Ξυλαγανής

Γυμνάσιο Δ.Ε. Σαπών

Γυμνάσιο Οργάνης