Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των τοπικών εκπροσώπων των υποψηφίων.


Έναν μήνα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων στον Νομό Ροδόπης συναντήθηκαν προκειμένου να οργανώσουν τη διαδικασία διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης.

Στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής, βρέθηκαν ο περιφερειακός συντονιστής ΑΜ-Θ των εκλογών και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Τιμοσίδης, η συντονίστρια και τα μέλη της επιτροπής εκλογών στη Ροδόπη, Μαρία Καρδίμη, Γιάννης Γκαράνης και Φώτης Πολίτης αντιστοίχως, ο Ροδοπίτης πρώην υπουργός και μέλος του κεντρικού συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Πεταλωτής ως παρατηρητής, ενώ για λογαριασμό των υποψήφιων αρχηγών, συμμετείχαν στη συνάντηση οι: Λευτέρης Νεδέλκος (Νίκος Ανδρουλάκης), Ιλχάν Αχμέτ και Γιάννης Νικολαΐδης (Φώφη Γεννηματά), Κρίνα Μενεσελίδου (Σταύρος Θεοδωράκης), Παύλος Δαμιανίδης (Γιώργος Καμίνης).

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να λειτουργήσουν τέσσερα εκλογικά τμήματα στο Νομό Ροδόπης – από ένα σε Κομοτηνή (Πολυλειτουργικό Κέντρο), Φιλλύρα, Σάπες, Ίασμο.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων και τα μέλη της επιτροπής που θα διοργανώσει τις εκλογές, θα συναντηθούν εκ νέου το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας.