Κλειστοί – μέχρι νεοτέρας- είναι οι δρόμοι που περνούν από τις Ιρλανδικές Διαβάσεις του Μεσοχωρίου, του Ηφαίστου, του Σκαλώματος, του Λοφαρίου, καθώς επίσης και του Μωσαϊκού, όπως σας ενημέρωσε από το μεσημέρι το Inkomotini.news.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κ. Νίκου Τσαλικίδη, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους ανωτέρω δρόμους αποφασίστηκε εξαιτίας του μεγάλου όγκου των νερών, κατόπιν εισήγησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, ο δρόμος για την ιρλανδική διάβαση του Μεσοχωρίου και του Ηφαίστου έκλεισαν κατόπιν απόφασης της Τροχαίας Κομοτηνής, ο δρόμος για την ιρλανδική διάβαση του Μωσαϊκού κατόπιν απόφασης του Α.Τ. Ιάσμου, ο δρόμος για την ιρλανδική διάβαση του Σκαλώματος κατόπιν απόφασης του Α.Τ. Αρριανών και ο δρόμος για την ιρλανδική διάβαση του Λοφαρίου κατόπιν απόφασης του Α.Τ. Σαπών.

Προηγήθηκε ενημέρωση των Αρμόδιων Αρχών, της Πολιτικής Προστασίας και του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, προκειμένου να έχει την ακριβή εικόνα του μεγέθους του προβλήματος.

Για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ στο http://cp.pamth.gov.gr και της Αστυνομίας στο http://www.astynomia.gr/newsite.php?&lang=