Στα σπίτια τους θα παραμείνουν οι μαθητές στους Δήμους Αρριανών και Μαρωνείας-Σαπών – Κανονικά στις τάξεις τους οι μαθητές στους δήμους Ιάσμου και Κομοτηνής 

Οι κακές καιρικές συνθήκες και κυρίως ο παγετός και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που επικρατούν σε όλη σχεδόν την επικράτεια του νομού Ροδόπης, καθιστούν αβέβαιη την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων αύριο, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Στον Δήμο Αρριανών, μετά από επικοινωνία του Inkomotini με το γραφείο του Δημάρχου, επιβεβαιώνεται ότι θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες που βρίσκονται στα όρια των δημοτικών ενοτήτων Οργάνης και Κέχρου, καθώς και τα σχολεία της Ραγάδας, της Εσοχής, της Άνω Δροσίνης και της Δρύμης. Για τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες θα ληφθεί απόφαση τις επόμενες ώρες και έως αύριο το πρωί, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Το ίδιο θα συμβεί και με τις σχολικές μονάδες που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, βάσει σχετικής απόφασης της οικείας δημοτικής αρχής.

Αντίθετα, από τον Δήμο Ιάσμου μας δηλώθηκε ότι εφόσον οι καιρικές συνθήκες παραμείνουν ως έχουν και δεν επιδεινωθούν σημαντικά στη διάρκεια της νύχτας, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα.

Τέλος, στις τάξεις τους θα προσέλθουν κανονικά και οι μαθητές που φοιτούν στις σχολικές μονάδες, που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κομοτηνής.