Αναρτήθηκε ο τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας με τις τελικές βαθμολογίες

Μετά από την ολοκλήρωση και της διαδικασίας των συνεντεύξεων, αναρτήθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας με τις τελικές βαθμολογίες των υποψήφιων διευθυντών των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ροδόπης.

Οι 39 υποψήφιοι διευθυντές έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ενστάσεις μέχρι την Παρασκευή, 21 Ιουλίου. Τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου, θα γίνει η εκδίκαση των ενστάσεων, η κατάρτιση του αναμορφωμένου τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα, η ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η αποστολή του προς κύρωση στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, κ. Παναγιώτη Κεραμάρη.

Την Τρίτη υποψήφιοι διευθυντές θα πρέπει να προβούν σε δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, ενώ δύο ημέρες αργότερα το αρμόδιο συμβούλιο επιλογής θα προτείνει την τοποθέτησή τους σε συγκεκριμένα σχολεία. Μία ημέρα μετά, στις 28 Ιουλίου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης θα εκδώσει την απόφαση σχετικά με τις μονάδες τοποθέτησης των επιλεγέντων διευθυντών, ενώ οι τελευταίοι θα αναλάβουν υπηρεσία στις αντίστοιχες σχολικές μονάδες από την 1η Αυγούστου.

Ακολουθεί ο τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας με τις τελικές βαθμολογίες των 39 υποψήφιων διευθυντών σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ροδόπης: