ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ληστεία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις 4/10 το πρωί σε αγρόκτημα στη Ροδόπη.

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 23χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, και η οποία περιλαμβάνει και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Αναλυτικότερα, ο 23χρονος με τον συνεργό του, μετέβησαν με ζωήλατο όχημα σε αγρόκτημα, προκειμένου να αφαιρέσουν διάφορα γεωργικά εργαλεία – μηχανήματα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της παράνομης δράσης τους, προσήλθε με το όχημά του ο 53χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, και μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία του, o 23χρονος προσέγγισε το όχημα πριν ο 53χρονος αποβιβαστεί, και έσπασε με σιδερένια ράβδο το τζάμι της πόρτας του οδηγού, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τη ζωή του 53χρονου.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος αποχώρησε με το όχημά του, ενώ οι δύο δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας αφαιρέσει είκοσι σιδερένιους σωλήνες, δύο μπαταρίες και ένα βενζινοκίνητο μοτέρ.