– Εποικοδομητική συνεργασία αιρετών και Δ/νσης του τοπικού ΔΕΔΔΗΕ.

Τη Διευθύντρια του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής κ. Γεωργία Ανδρέου, επισκέφθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜ-Θ κ. Μουμίν Οντέρ και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρριανών κ. Αρναούτ Μεχμέτ, και ζήτησαν την παρέμβασή της για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Κάρδαμου και Άρδειας, η οποία διακόπηκε εδώ και δέκα μέρες εξ αιτίας της κακοκαιρίας.

Αποτέλεσμα της συνάντησης και της συνεργασίας των πλευρών, υπήρξε η δρομολόγηση της αποκατάστασης των προβλημάτων, εντός των επόμενων 48 ωρών.

Σε κοινή τους δήλωση οι κ.κ. Μουμίν Οντέρ και Αρναούτ Μεχμέτ, ανέφεραν:

«Κατ’ αρχάς ευχόμαστε περαστικά σε όσους επλήγησαν και αντιμετώπισαν δύσκολες καταστάσεις λόγω της έντονης κακοκαιρίας. Μετά την αποκατάσταση του οδικού δικτύου σε όλο το μήκος του νομού Ροδόπης, εντοπίσαμε ότι οι οικισμοί Κάρδαμος και Άρδεια του Δήμου Αρριανών δεν είχαν ηλεκτροδότηση εδώ και δέκα μέρες. Αμέσως επισκεφθήκαμε την κ. Ανδρέου για την έγκαιρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στους προαναφερόμενους οικισμούς. Σήμερα στον Κάρδαμο και αύριο στην Άρδεια θα αποκατασταθούν οι βλάβες και θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση. Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής για την ευγένεια, την άψογη φιλοξενία και την άμεση ανταπόκριση της για την επίλυση των προβλημάτων».