ΡΙΖΑΗ «Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση» καλεί συνάμα τους πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Αναλυτικά, σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:

«Μας χωρίζουν λίγες ώρες από την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των εκλογών για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, και ήδη μας ρωτάνε, κάποιες φορές και με αγωνία, “ποιον θα στηρίξετε τη δεύτερη Κυριακή;”.

Απαντάμε ευθέως: κανέναν από τους δύο.

Δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δύο, ή, για να το θέσουμε με πολιτικούς και όχι με προσωπικούς όρους, δεν στηρίζουμε τη μία και μοναδική πολιτική, που όποιος και από τους δύο και αν εκλεγεί, θα ακολουθήσει. Την πολιτική που υπαγορεύει η αντίστοιχη κυβέρνηση των δύο κομμάτων, των μνημονίων, των οριζόντιων μέτρων, των περικοπών, των απολύσεων, του ατομισμού, και πάνω απ’ όλα, την πολιτική του 1.500.000 εκατομμυρίου ανέργων στη χώρα (28,1% στην Περιφέρειά μας). Δεν στηρίζουμε την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική που ακολουθεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση και κατ’ εντολήν της εφαρμόζουν κατά γράμμα οι αυτοδιοικητικές της παρατάξεις.

Γι’ αυτό, ούτε πρόκειται να μπούμε σε παζάρια μαζί τους, και πολύ περισσότερο, δεν θα υπαγορεύσουμε στους ψηφοφόρους μας τι να επιλέξουν στις 25 Μαΐου.

Αντιθέτως, στην κάλπη των ευρωεκλογών, καλούμε όλους, ακόμη και όσους δεν στήριξαν τη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να δώσουμε όλοι μαζί μια σοβαρή και ελπιδοφόρα διέξοδο για την Ευρώπη, την Ελλάδα και τον λαό μας. Για μας τους ίδιους. Για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας».