Ο μικρός γεννήθηκε πρόωρα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Μετά από τετράμηνη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, τα κατάφερε, και πριν μια εβδομάδα επέστρεψε στο σπίτι του και στην αγκαλιά των γονιών του.

Ωστόσο, λόγω της προωρότητάς του, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ματάκια του, με τους γιατρούς να αποφαίνονται πως η πάθηση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σε νοσοκομείο της Ελλάδος, και γι’ αυτό έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Εξαιτίας όμως της προωρότητάς του, οι Γάλλοι γιατροί συνέστησαν να πραγματοποιηθεί η διακομιδή αεροπορικώς σε θερμοκοιτίδα.

ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ 1Οι γονείς του μικρού ζήτησαν την υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Κατόπιν πολλών προσπαθειών, και καθώς δεν υπήρχε άλλη λύση, με την πολύτιμη παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, η διακομιδή του βρέφους και των γονέων του, με συνοδεία εθελοντή γιατρού και διασώστη του Οργανισμού, πραγματοποιήθηκε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ο μικρός έφτασε ασφαλής στο νοσοκομείο της Γαλλίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλη η Ελλάδα, εύχονται ολόψυχα ο μικρούλης να γυρίσει πίσω γερός και δυνατός!

«Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό, για την ευαισθησία που επέδειξε και για την άμεση ανταπόκρισή του», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού».