Με 2-1 νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής ο Πανθρακικός, στο τέταρτο φιλικό του (προηγήθηκαν η ισοπαλία 0-0 με Καβάλα, η ήττα με 3-0 από Ξάνθη και η ήττα με 1-0 από Δόξα Δράμας).
Ο Πανθρακικός παρουσίασε θετική εικόνα απέναντι σε μια ομάδα που θα βρει μπροστά του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να μη χρησιμοποιεί για προληπτικούς λόγους, τους Μπουγαΐδη, Γαβριηλίδη, Μπεκατώρο και Μυρθιανό.
Έπειτα από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι “πράσινοι” – που αγωνίστηκαν με κυανόλευκες εμφανίσεις – άνοιξαν το σκορ με τον Νικόλτση στο 55′, και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 70΄΄ με τον Φουρκάν στο 70΄, ενώ λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν οι Γκαραβέλης, Τζελέπης, Κάρδαρης, Πολίμος, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Μωραΐτης, Κυριαλάνης, Βλαχόπουλος, Γκιντίδης, Ψάλτης, Πλέγας, Κουσίδης, Φουρκάν, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης και Ζυγκερίδης.
Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό του Πανθρακικού είναι στην έδρα του Λαγκαδά την προσεχή Κυριακή 21/8 στις 6 το απόγευμα.