Τη δια παντός διαγραφή του για το λανθασμένο οφσάιντ, απαιτεί ο ΠΑΟΚ, καταλογίζοντάς του δόλο!

Αποδέκτης αρνητικών σχολίων έχει γίνει από το απόγευμα της Κυριακής ο Κομοτηναίος βοηθός διαιτητή Αϊχάν Χούσκογλου, εξαιτίας μιας λανθασμένης υπόδειξης οφσάιντ σε βάρος του ΠΑΟΚ στον αγώνα του «δικέφαλου του βορρά» στην έδρα της Βέροιας.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, ο διαιτητής του Συνδέσμου Θράκης «σταμάτησε» τον Περέιρα τη στιγμή που ο Αργεντινός καλυπτόταν καταφανώς από τους αμυνόμενους της «βασίλισσας», και το γκολ που τελικά πέτυχε δεν μέτρησε ποτέ.

Το 0-0 παρέμεινε έως το τελικό σφύριγμα, με τους φιλοξενούμενους να εκτοξεύουν δριμύ κατηγορώ κατά της ΚΕΔ, της διαιτησίας του αγώνα, και προσωπικά εναντίον του κ. Χούσκογλου.

Στην καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ απαιτεί την άμεση διαγραφή του Κομοτηναίου διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικέφαλου του Βορρά» αναφέρει:

«Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκλήφθηκε ως αδυναμία. Όμως μετά από συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας σε κάθε αγωνιστική, με αποκορύφωμα την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ μας σήμερα από τον επόπτη Χούσκογλου, μετά από ορισμούς-εκτρώματα, διαπιστώνουμε πως ο μόνος στόχος του συστήματος είναι να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ που τους στέλνει στα σπίτια τους ξεβρομίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απαιτούμε από τον κ. Σαραϊδάρη να επιτελέσει την αποστολή για την οποία επιλέχθηκε, με έργα και όχι λόγια. Πρώτη και άμεση ενέργεια πρέπει να είναι η δια παντός διαγραφή του σημερινού επόπτη που ενήργησε με δόλο. Ο δικός μας αγώνας για κάθαρση δεν σταματά, δυναμώνει και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δυστυχώς για τα πιόνια του συστήματος, ο καιρός φτάνει».