συνεργειαΗ Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο της πολιτικής της για τη διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης και οικονομικής αλληλεγγύης, αποφάσισε τη σύζευξη προϊόντων της ΑΜ-Θ με τον ευρύτερο τουριστικό χώρο, τους ξενοδόχους, τους χώρους εστίασης και τους χώρους αναψυχής, και κυρίως τους φορείς της κατανάλωσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή οργανώνεται η “3η SYNERGIA Ενδοπεριφερειακής Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του Διατροφικού Τομέα”, στις 26-27 Μαΐου 2017 στον εκθεσιακό χώρο “Απ. Μαρδύρης” του Εκθεσιακού Κέντρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας στη Νέα Καρβάλη.

Με δημόσια πρόσκλησή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, καλεί τους παραγωγούς, τους τυποποιητές τοπικών προϊόντων, τους υπεύθυνους αγορών των ξενοδοχείων, τους υπεύθυνους μεγάλων μονάδων εστίασης και των δικτύων διανομής των σούπερ μάρκετ της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ synergia 2017 1 1
Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Απαραίτητη για τον σκοπό αυτό, είναι η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής που διατίθεται τυποποιημένη.

Οι χώροι έκθεσης των προϊόντων θα διατεθούν δωρεάν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, και οι διαστάσεις τους είναι 12 τ.μ., 24 τ.μ, 36 τ.μ., 48 τ.μ., 60 τ.μ.

Επίσης οι δωρεάν παροχές του χώρου περιλαμβάνουν: φωτισμό, εξαερισμό, ψύξη – θέρμανση, ασύρματο Wi-Fi, παροχή ρεύματος 800 W.

Σημειώνεται οτι οι εκθέτες εφόσον το επιθυμούν θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους και στον χώρο της έκθεσης (σε συνεργασία με τον λογιστή τους και αφού πάρουν την αντίστοιχη άδεια από την ΔΟΥ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τη φόρμα συμμετοχής τους, έως τις 3 Μαΐου 2017.