Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία που τιμήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, και με σκοπό να εξάρει δια ζώσης τους ανθρώπους και τη δράση του συλλόγου ατόμων με κινητικά προβλήματα “Περπατώ” στην Κομοτηνή, ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης, φίλους και εθελοντές του συλλόγου.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Ραγκούση για τα ζητήματα που απασχολούν τους αναπήρους στη Ροδόπη, ενώ παράλληλα ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου που “προσφέρουν καθημερινά πολύτιμες υπηρεσίες σε συνανθρώπους μας”, όπως σημείωσε ο ίδιος.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ πληροφορήθηκε επίσης για την οικονομική​στήριξη που παρέχεται στον σύλλογο από το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση της Κομοτηνής.

“Ανέλαβα τη δέσμευση να δραστηριοποιηθώ στην κατεύθυνση ανάδειξης όλων των θεμάτων που μου ετέθησαν, στη Βουλή, στην κυβέρνηση, αλλά και ειδικότερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η συνύπαρξη στη Ροδόπη περνά και μέσα από τον σεβασμό και την προβολή των προβλημάτων του κόσμου της αναπηρίας. Θα είμαι δίπλα τους”, τόνισε εμφατικά ο Βουλευτής.