Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ροδόπης, “Οι Τρεις  Ιεράρχες”, κ. Παναγιώτα Βενετοπούλου.

Πρόσκληση προς κάθε Σωματείο του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, και όλους τους Συλλόγους της πόλης, σε συνάντηση – διαβούλευση με θέμα τη διεκδίκηση της αξιοποίησης του εκτός λειτουργίας δημόσιου ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ, και με σκοπό τη φιλοξενία προσφύγων και αστέγων, απευθύνει ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης «Οι Τρεις Ιεράρχες».

Η πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών αποφασίστηκε κατά την πρόσφατη τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου τους, με στόχο τη συγκρότηση στην περιοχή μιας συγκεκριμένης δομής, στέγασης ανέστιων συνανθρώπων μας και συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 2 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής.

«Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση όλων, ώστε από κοινού να δημιουργήσουμε μια ζεστή, φιλόξενη αγκαλιά, για όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που η μοίρα τους έφερε σε καταστάσεις οδυνηρές. Έχουμε υποχρέωση ως κοινωνία να ενεργοποιηθούμε», σημειώνει η Πρόεδρος του Συλλόγου των εκπαιδευτικών, κ. Παναγιώτα Βενετοπούλου.