Άλλη μία «χρυσή» διάκριση πέτυχαν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Αλέξης Κασκαβάλας και Δημήτρης Κιοσσές.

Ειδικότερα, αναδείχθηκαν πρωταθλητές του 4ου Πανελλήνιου τουρνουά Beach Volley ανδρών αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στο Οφρύνιο υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και διοργανώθηκε από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος.

Στο διήμερο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά δεκατέσσερις ομάδες, και οι αθλητές αστυνομικοί από τη Ροδόπη έδωσαν επτά αγώνες, και επικράτησαν στον τελικό των συναδέλφων τους από την Καβάλα, καταφέρνοντας έτσι να διατηρήσουν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει και πέρυσι!

Πρωταθλητές Ελλάδος στο Beach Volley Αστυνομικών, οι Κασκαβάλας και Κιοσσές από την Ε.Α.Υ. Ροδόπης
Η Πρόεδρος της ΕΑΥ Νομού Ροδόπης, κ. Σταυρούλα Τζατζανά.

Σε δήλωσή της η Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ροδόπης, Σταυρούλα Τζατζανά, αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ένωσής μας, και τα αισθήματα περηφάνιας που μου προκαλούν με την επιτυχία τους. Τα συγχαρητήριά μου και στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την εν γένει δράση της και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο Παράρτημα Βορείου Ελλάδος μέσω της ανάθεσης σε αυτό της όλης διοργάνωσης η οποία υπήρξε άριστη και επίσης άξια συγχαρητηρίων. Το αγωνιστικό πνεύμα των αστυνομικών είναι αποδεδειγμένα πολύπλευρο και η Ένωσή μας στηρίζει και υποστηρίζει κάθε αγωνιστική έκφανση των μελών μας, αισθανόμενη περίσσια περηφάνια για τα μέλη που εκπροσωπούμε, αλλά και για το υψηλό επίπεδο αθλητικού πνεύματος που διακατέχει τους συναδέλφους μας σε πανελλήνιο επίπεδο!».