Με δύο αθλητές του, τον Ανδρέα Ιορδάνου και τη Δήμητρα Αποστόλου εκπροσωπήθηκε ο Α.Σ. Δημοκρίτειο και η Κομοτηνή στο διεθνές τουρνουά αντιπτέρισης “HELLAS YOUTH INTERNATIONAL”  στο Σιδηρόκαστρο  Σερρών .

Οι αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες με τόσο ψηλό επίπεδο και στους οποίους έλαβαν μέρος περισσότεροι από 170 αντιπτεριστές από 16 χώρες!

Ο  Ανδρέας Ιορδάνου, μαθητή της Δ΄ δημοτικού  του 2ου  δημοτικού σχολείου Κομοτηνής,  κατάφερε να  φτάσει στα προημιτελικά στο διπλό αγοριών Κ11 (θέση 5-8) με συμπαίκτη τον    Denis  Stefan  Scarlat από τη Ρουμάνια, ενώ στο απλό αγοριών πήρε κατάταξη 17-32. Σημαντικό είναι το γεγονός, ότι αγωνίστηκε με μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους.

Η Δήμητρα Αποστόλου, μαθήτρια της ΣΤ΄ δημοτικού στο 6ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής, αγωνίστηκε και στα τρία αγωνίσματα – απλό κοριτσιών, διπλό κοριτσιών και διπλό μικτό. Ήταν άτυχη στο διπλό κοριτσιών όπου έχασε 3-1 σετ και πήρε θέση 9-16, ενώ ακόμα πιο άτυχη φάνηκε στο μικτό με συναθλητή τον Βασίλη Δαμιανίδη, όπου  έχασαν με 3-2 σετ και πήραν κατάταξη 17 -32. Στο μονό κοριτσιών πήρε θέση 17-32.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά πήραν  πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια, όπου ακολουθεί το περιφερειακό πρωτάθλημα Κ13 και το αντίστοιχο πανελλήνιο που για πρώτη φορά θα γίνει στην Ξάνθη στα τέλη Μαΐου.