ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΓια μια ακόμη φορά η Ιερά Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους προσέφερε ποσότητες τροφίμων στην ακριτική Μητρόπολη, η οποία σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, για τη δωρεά μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων, αποτελουμένων από κοτόπουλα, ζυμαρικά και άλλα προϊόντα διατροφής, προς το Συσσίτιο της Μητροπόλεώς μας.

Στις δύσκολες οικονομικά στιγμές για το συσσίτιό μας, το οποίο πλέον διαθέτει καθημερινά τριακόσιες μερίδες φαγητού στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να καλύψουν και αυτήν ακόμη την ανάγκη της σιτίσεως, η Ιερά Μονή Βατοπεδίου μας προσέφερε μια μεγάλη ανάσα ενισχύοντας το Συσσίτιο και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Μακάρι ο Θεός να ευλογεί τα καλά έργα του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου κ. Εφραίμ και της συνοδείας του, και η προσφορά τους και η αγάπη τους να βρουν τους μιμητές που τόση ανάγκη έχει η τοπική μας Εκκλησία, προκειμένου να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας που απευθύνονται στην πρόνοιά της».