Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, απόπειρα ληστείας σε βάρος διανομέα φαγητού.
Συγκεκριμένα, 33χρονος ημεδαπός, πραγματοποίησε τηλεφωνική παραγγελία από κατάστημα γρήγορου φαγητού, και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ανέμενε τον διανομέα στην είσοδο της πολυκατοικίας που πήγαινε η παραγγελία.
Τη στιγμή που εμφανίστηκε η 45χρονη διανομέας, ο δράστης επιχείρησε με την απειλή μαχαιριού να αφαιρέσει τα χρήματα που αυτή κατείχε, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον έγινε αντιληπτός από διερχόμενο οδηγό και τράπηκε σε φυγή αφαιρώντας τα κλειδιά της δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε η διανομέας της παραγγελίας.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και έρευνες, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.