Προς εκλογή προσωρινής διοίκησης ο Συνεταιρισμός αρωματικών φυτών

Προς εκλογή προσωρινής διοίκησης ο Συνεταιρισμός αρωματικών φυτών Ροδόπης-Έβρου

-e1400789250787Την ερχόμενη Κυριακή  στις 11 το πρωί στην αίθουσα του «ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ» (παλιά Νομαρχία στην πλατεία του Φάρου) στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί η 4η συνάντηση καλλιεργητών αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών και ενδιαφερόμενων από τη Ροδόπη και τον Έβρο, με σκοπό  την τελική συζήτηση και παρουσίαση-ψήφιση καταστατικού, εκλογή προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου για την οργάνωση Συνεταιρισμού ή Ομάδας παραγωγών.

Η συνάντηση οργανώνεται από την Ομάδα υποστήριξης για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου  της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου  Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας και  την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου.

 Θα  γίνει ενημέρωση από τις ομάδες που είχαν συσταθεί η κάθε μία για ένα ειδικό σκοπό, αφού στην αρχή  συζητηθούν  τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετώπισαν αλλά και η προοπτική που ανοίγεται με τις νέες καλλιέργειες όπως τις κατέγραψαν οι ομάδες αυτές.

Η συνάντηση θεωρείται καθοριστική “διότι είναι και η τελευταία σ αυτή τη φάση μιας και θα εκλεγεί και προσωρινό συμβούλιο το οποίο θα συνεχίσει το εγχείρημα αν όλα πάνε καλά και παρθεί η απόφαση να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή”.

 Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όσους ” βλέπουν θετικά την προσπάθεια αυτή και θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα βάλουν το θεμέλιο λίθο του «Συνεταιρισμού- Ομάδας Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης  και τους ενδιαφέρει η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, να παραβρεθούν για  να πάρουν μέρος στις διαδικασίες  και  να συμβάλουν στο εγχείρημα αυτό”.

.

 

 

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood