Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρωτοχρονιάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης και την Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Ροδόπης, στο κέντρο διασκέδασης «Ποδειδώνιο».

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και παρέστησαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γεώργιος Πετρίδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Σταμπουλής, ο Αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών & Επιμόρφωσης Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κ. Πέτρος Χατζηαντωνίου, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.-Θ. κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου και ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπική Διοίκηση Ξάνθης κ. Χρήστος Ιωαννίδης.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων που διοργάνωσαν την εκδήλωση, ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό, καθώς επίσης το Κ.Τ.Ε.Λ. Ροδόπης, το «night club OMNIA» και το καφέ μπαρ «SQUARE» για τα δώρα που προσέφεραν.