– Καλούν τους συναδέλφους τους ανά τη χώρα να παραχωρήσουν την εκλογική τους αποζημίωση στα δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στις κατά τόπους οργανώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, θα διαθέσουν οι πυροσβέστες τα 62 ευρώ της εκλογικής τους αποζημίωσης (από το δημοψήφισμα), μετά από παραίνεση της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση του εκπροσώπου της Ένωσης στην Περιφερειακή Διοίκηση της ΑΜ-Θ, Λεωνίδα Καραγκούνη.

«Στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που ζει η πατρίδα μας και ο λαός μας, η Ένωσή μας καλεί τα μέλη της σε όλη τη χώρα να παραχωρήσουν τα λιγοστά ευρώ της αποζημίωσης, οργανωμένα, με συντονισμό των Περιφερειακών Εκπροσώπων, σε δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης ή ιδρύματα της περιοχής τους που προσπαθούν να βοηθήσουν συμπολίτες μας τη δύσκολη αυτή περίοδο. Ας κάνουμε το ελάχιστο, να διαιρέσουμε έστω για λίγο τη δυστυχία, πολλαπλασιάζοντας την κοινωνική αλληλεγγύη», αναφέρει στην ανακοίνωση-μήνυμά της η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος ΑΜ-Θ.