Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1/10) τίμησε και γιόρτασε και φέτος το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, διοργανώνοντας όπως κάθε χρόνο εκδήλωση αφιερωμένη στα μέλη του Α΄ και του Β΄ ΚΑΠΗ.

Στο ξενοδοχείο Chris ans Eve, παρατέθηκε γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΕΜΑ κ. Γιάννης Γκαράνης, ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό των προγραμμάτων των ΚΑΠΗ με δράσεις γυμναστικής, τη συνέχιση της χορωδίας που ξεκίνησε πέρυσι, ενώ στους σχεδιασμούς συμπεριλαμβάνονται και πρωτάθλημα τάβλι καθώς και η προοπτική δημιουργία χορευτικού τμήματος παραδοσιακών χορών.

 

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, γνωστοποίησε πως προσεχώς δύο πολυ-ιατρεία του υπουργείου Υγείας που θα λειτουργήσουν στην Κομοτηνή και θα απευθύνονται στον ευρύ τοπικό πληθυσμό, θα εγκατασταθούν στους χώρους των δύο ΚΑΠΗ παρέχοντας αμεσότερες υπηρεσίες υγείας στα μέλη τους.

 

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, εξήρε τη μέριμνα του Δήμου Κομοτηνής για τους ηλικιωμένους δημότες του, υπογραμμίζοντας το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου.

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ