20141108_183032[1]

Με το βλέμμα στραμμένο στις “τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις” που ήταν άλλωστε και το αντικείμενο της  εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, και με έντονη την παρουσία της τοπικής νεολαίας του κόμματος, η ΝΟΔΕ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, εγκαινίασε κύκλο θεματικών συναντήσεων, επιδιώκοντας, όπως αναφέρθηκε, την ανάδειξη ζητημάτων της τοπικής ανάπτυξης, όσο και τη δημιουργία ενός νέου “ανθρωποδικτύου”  που θα εισηγείται προτάσεις και λύσεις για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.

20141108_183212[1]

Για την απόφαση της ΝΟΔΕ Ροδόπης, να εγκαινιάσει έναν κύκλο ομιλιών, όπου τον κύριο λόγο θα έχει η νέα γενιά, μίλησε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κωνσταντίνος Μορφακίδης, τονίζοντας ότι μέσα από τη διαδικασία, αναμένεται να αναδειχθούν νέα πρόσωπα που θα ασχοληθούν αργότερα με την πολιτική και θα διαδραματίσουν ρόλο στον τόπο και στην ευρύτερη περιοχή.

Από τους ομιλητές της εκδήλωσης, ο Βουλευτής Ροδόπης του κόμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για καινοτόμα πρωτοβουλία εκ μέρους της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ., σημειώνοντας παράλληλα ότι χρειάζεται να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα και δύναμη που διαθέτει η περιοχή, ώστε να επισπευσθεί η έξοδος από την κρίση και η Ροδόπη ” να ξανασηκωθεί”. Ο κ. Στυλιανίδης σχολιάζοντας τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, δήλωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της, και σε αυτή την στιγμή “η κυβέρνηση οφείλει να κρατήσει όσο μπορεί περισσότερο και να διαπραγματευτεί την ελάφρυνση του χρέους, την ενίσχυση της ρευστότητας, ακόμα και την κατάργηση κάποιων φόρων”. Πρόσθεσε, δε, πως, οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης, “προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θέμα της εκλογής Προέδρου”, για να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.


Τη θέση ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο, εξέφρασε το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ., Αντώνης Γραβάνης, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα, ως προϋπόθεση για τη βελτίωση της εθνικής οικονομίας και τη δικαίωση των θυσιών των πολιτών.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

οκ στυλιανιδης 2 (2)

οκ κοσμοσς 2 (1)

οκ φελινα

 

ΚΟΣΜΟΣ (5)A

 

οκ γραβανης 3

οκ κοσμοσς 2 (4)

οκ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

οκ κοσμοσς 2 (6)

οκ ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ

 

οκ κοσμοσς 2 (3)

οκ κοσμοσς 2 (5)

οκ ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ