Φουντώνει η μάχη στη Νέα Δημοκρατία ενόψει της εκλογής νέου προέδρου, και τα «χτυπήματα» στο διαδίκτυο μεταξύ των αντιμαχόμενων στρατοπέδων δίνουν και παίρνουν.

Ένα από αυτά, αποτελεί και το δημοσίευμα του ιστολογίου fimotro.blogspot.gr το οποίο αναφέρεται στον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, πρώην υπουργού επικρατείας και πρώην περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, κ. Δημήτρη Σταμάτη, για τον οποίο αποκαλύπτει ότι στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα, χωρίς ωστόσο να το δημοσιοποιεί για να μην «χαλάσει» τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη καθώς ο τελευταίος στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τον είχε διατηρήσει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας…

Το δημοσίευμα του fimotro.blogspot.gr :

ΣΤΑΜΑΤΗΣ«ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑΣ…

ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

Υπέρ της ενότητας της ΝΔ εμφανίστηκε ο Δ. Σταμάτης, ο οποίος επανέλαβε την πρότασή του να μείνει αμέτοχη η γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα ως προς την εκλογή του νέου αρχηγού. Μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου και στον Real fm, ο Δ. Σταμάτης υπενθύμισε ότι παρόμοια διαδικασία με τη σημερινή είχε γίνει και στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, την οποία είχε αποφασίσει τότε έκτακτο συνέδριο του κόμματος.

Τι λέει το δικό μας ρεπορτάζ; Ότι στηρίζει τον Τζιτζικώστα, αλλά δεν θέλει να πάρει θέση γιατί ο Μεϊμαράκης τον είχε αφήσει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ!

Λαδοπόντικας, όπως πάντα…».