«Γελάσαμε και σήμερα» … απάντησε σκωπτικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ σχετικά με το ακίνητο του κυβερνώντος κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα από τη ΝΔ εκδόθηκε η ανακοίνωση:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιον λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους; Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη Κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις».

Και η «πληρωμένη» απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«1. Το κτίριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ 2. Το κτίριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ, η οποία ενσωματώθηκε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο οποίος και αποπλήρωσε το δάνειο με 175 εκατομμύρια δραχμές, ποσό υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου 3. Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι 4. Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα , που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις «δάνειο» και «κτίριο» γιατί η σκέψη των αναγνωστών πηγαίνει αυτομάτως στα φέσια της ΝΔ με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτηρίων της».