Όλα άρχισαν όταν δύο άντρες επιχείρησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, δύο άνδρες, ηλικίας 56 και 52 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συνέργεια σε αυτήν, δόλια αποδοχή παροχών, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι δράστες κατά την αποχώρηση τους από κέντρο διασκέδασης στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, προκάλεσαν επεισόδιο, με απειλές και ύβρεις, με τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, καθόσον δεν ήθελαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Στο περιστατικό επενέβησαν ακόμη τέσσερις παρευρισκόμενοι στο κατάστημα, προκειμένου να βοηθήσουν στη λήξη του. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος ο 56χρονος μετέβη στο αυτοκίνητο του 52χρονου και παρέλαβε ένα πιστόλι, με το οποίο απείλησε τα παραπάνω άτομα, ενώ πυροβόλησε μία φορά, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια, ο 56χρονος διέφυγε πεζός, πλην όμως δύο από τα άτομα, που συνέδραμαν για τη λήξη του περιστατικού, τον ακολούθησαν και μετά από μεταξύ τους πάλη, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν. Κατά τη διάρκεια της πάλης, ο 56χρονος πραγματοποίησε μία ακόμη βολή με το πιστόλι, χωρίς όμως και πάλι να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ακολούθως, προσέτρεξαν στο σημείο οι ειδοποιηθέντες αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Ο 56χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια της πάλης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται.

Κατασχέθηκαν το πιστόλι και 4 φυσίγγια, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.