Το καλύτερο δώρο για όσους άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης, είναι η πεϊκή πρόθεση!

Αυτό υποστηρίζουν οι ανδρολόγοι, καθώς προσφέρει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή.

«Η πεϊκή πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου. Τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους», εξηγεί ο διαπρεπής ουρολόγος – ανδρολόγος και Διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας – Ανδρολογίας Αθηνών, κ. Κώστας Ρόκκας, και προσθέτει: «Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, και ικανοποίηση στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες  θεραπείες».

Σύμφωνα με τον κ Ρόκκα η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες με στυτική δυσλειτουργία  οι οποίοι:

– Δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή.

– Η φαρμακευτική αγωγή τους προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω άλλης πάθησης.

– Επιθυμούν μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας (νέα μοντέλα), τείνει να γίνει θεραπεία επιλογής έναντι των άλλων «θεραπειών», γιατί:

Ο διαπρεπής ουρολόγος-ανδρολόγος, κ. Κ. Ρόκκας.
Ο διαπρεπής ουρολόγος-ανδρολόγος, κ. Κ. Ρόκκας.

– Επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς ο άνδρας έχει  στύση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

– Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας.

– Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

Τριάντα μέρες μετά την τοποθέτηση, ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεϊκή πρόθεση ασκώντας με το δάκτυλό του ελαφρά πίεση στο δέρμα πάνω στην αντλία ελέγχου. Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του. Σύμφωνα με στοιχεία, τα τελευταία χρόνια περισσότεροι από 2.000 Έλληνες απολαμβάνουν και πάλι το σεξ χάρη στην πεϊκή πρόθεση.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ

Παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας αυξάνει χρόνο με τον χρόνο ο αριθμός των ανδρών οι οποίοι για διάφορους λόγους εμφανίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Σύμφωνα με στοιχεία, σήμερα στην Ελλάδα περισσότεροι από 500.000 άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Τα στατιστικά στοιχεία είναι δυσοίωνα, καθώς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή  Ουρολογική Εταιρεία, περισσότεροι από 43 εκατομμύρια άνδρες στην Ευρώπη, και εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα μας, αναμένεται να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία μέχρι το 2025!

ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης, όταν ο γιατρός είναι εξειδικευμένος, είναι μια απλή επέμβαση η οποία γίνεται με ραχιαία νάρκωση. «Η τοποθέτηση γίνεται στη συμβολή του οσχέου και του πέους, σε μη ορατό σημείο για αισθητικούς λόγους, με τομή δύο εκατοστών στο δέρμα», εξηγεί ο κ. Ρόκκας. Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μία ώρα, και απαιτείται νοσηλεία μιας μόνο ημέρας. Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανέναν κίνδυνο, όπως και η χρήση της. Το κόστος της καλύπτεται από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται στις ουρολογικές κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

info: www.krokkas.gr, 2106149386 / 6944463321.