ΟΝ 3

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ποδηλατική ομάδα On Bikes Κομοτηνής, συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία Εβδομάδας Κίνησης – Move Week, πραγματοποιώντας σειρά δράσεων:

Τρέξιμο στην πόλη με τους Avengers Running Team, ποδηλατοβόλτα στα χωριά του «Γιακά», ποδηλατοβόλτα μέσα στην πόλη, και ποδήλατο και πεζοπορία με τον ορειβατικό σύλλογο Κομοτηνής στη Μονή Οσίου Μαξίμου του Καυσοκαλύβη στο Παπίκιο Όρος.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και στο σύνθημα της εκστρατείας Find Your Move, στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μορφή άσκησης εντελώς δωρεάν ανεξάρτητα με τη φυσική τους κατάσταση.

ΟΝ 2

Η Εβδομάδα Κίνησης – Move Week, είναι μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία με σύνθημα «Now We Move», που κινητοποιεί εθελοντές να διοργανώσουν δράσεις για να προωθήσουν δυναμικά τη φυσική άσκηση.

Δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να δοκιμάσουν νέους ή εναλλακτικούς τρόπους άσκησης, εντελώς δωρεάν, και να ανακαλύψουν αυτόν που τους εμπνέει.

Στόχος είναι να αναδειχθούν διαφορετικές και προσιτές σε όλους μορφές φυσικής άσκησης, που μπορούν να μπουν στο καθημερινό πρόγραμμα και να βελτιώσουν ουσιαστικά το βιοτικό επίπεδο κάθε πολίτη.

Το μήνυμα: «Υπάρχει μια μορφή άσκησης για τον καθένα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, την οικονομική ή τη φυσική του κατάσταση!».

ΟΝ 1